Hoekbank hoes Bandal®

Vanaf  29,85

Selecteer een kleur en een maat om het product aan de winkelmand toe te voegen.

Beige
Blauw
Turquoise
Wit
Wissen
Vind de juiste maat hoes
Voor 23:00 besteld, is volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €70
30 dagen bedenktijd en gratis retourneren

Hoekbank hoes

Bescherm de hoekbank tegen slijtage, huisdieren of vlekken. Behoudt het comfort van de bank en geef de bank een frisse uitstraling met een bankhoes.

 

Kenmerken hoekbank hoes

De hoekbank hoezen zijn gemaakt van een stevige stof waardoor de bank goed wordt beschermd tegen huisdieren, slijtage en vlekken. Het materiaal van de hoekbank hoes bestaat uit 95% katoen en 5% spandex.

De bankhoes kan op 30° gewassen worden zonder dat dit ten koste gaat van de kleur of pasvorm.

De hoesovertrek voor een hoekbank is voorzien van het duurzame Oeko-Tex® textiel keurmerk, dit geeft aan dat er geen schadelijke stoffen voor mens en milieu in zitten. Door het keurmerk en de samenstelling van de stof wordt de stof als erg zacht ervaren.

De hoekbank hoezen worden in Nederland gemaakt. Door feedback van onze klanten wordt de hoekbank hoes continu verbetert waardoor de hoes een perfecte pasvorm heeft.

De hoekbank beschermhoes zal niet schuiven over de bank door de antislip eigenschap van de stof. Met de foamen buizen kan de hoekbank hoes strak in de hoeken van de bank gedrukt worden. Hierdoor zal de hoes goed aansluiten op de vorm van de bank.

De hoekbank hoes is geschikt voor banken die gemaakt zijn van stof of (kunst)leer. De hoekbank hoezen zijn geschikt voor de onderstaande typen banken. Twijfel je of jouw bank geschikt is? Neem gerust contact met ons op.

 

Meetinstructies hoekbank (2 bankdelen)

Voor een hoekbank zijn twee bankhoezen nodig, voor elk bankdeel een aparte bankhoes. In de afbeelding hieronder is weergegeven hoe deze opgemeten moet worden. Stap 1: Meet eerst de roze lijn AA en neem daarbij ook de rugleuning mee. Stap 2: Meet daarna de rode lijn BB op, let hierbij op dat je ook de rechter armleuning meeneemt.

Voorbeeld

Lijn AA is 190 cm, hiervoor is maat L (180 – 215 cm) nodig. Bij lijn BB meten we 240 cm, hiervoor is maat XL (215 – 290 cm) nodig.

Beschikbare maten: S (90 – 135 cm), M (135 – 180 cm), L ( 180 – 215 cm) en XL (215 – 300 cm).

Selecteer bij de optie “maat” de twee maten hoekbank hoezen die je nodig hebt en selecteer bij maat (optioneel) “niet van toepassing”.

 

Meetinstructies hoekbank (3 bankdelen)

Voor een hoekbank met drie bankdelen zijn drie bankhoezen nodig, voor elk bankdeel een aparte bankhoes. In de afbeelding hieronder is weergegeven hoe de bank opgemeten kan worden. Stap 1: Meet eerst de roze lijn AA en neem daarbij ook de linker armleuning mee. Daarna stap 2: Meet vervolgens de rode lijn BB, let hierbij op dat de rugleuning wordt meegenomen. Stap 3: Meet daarna de blauwe lijn CC op en neem hierbij ook de rechter armleuning mee.

Voorbeeld

Lijn AA is 190 cm, hiervoor is bankhoes maat L (180 – 215 cm) nodig. Bij lijn BB meten we 105 cm, hiervoor is maat S (90 – 135 cm) nodig. Lijn CC 240 cm, hiervoor is maat XL (215 – 290 cm) nodig. Bij “maat” selecteer je “L (180 – 215 cm) + XL (215 – 290 cm)”. Bij “maat optioneel” selecteer je “S (90 – 135 cm)”.

Beschikbare maten: S (90 – 135 cm), M (135 – 180 cm), L ( 180 – 215 cm) en XL (215 – 300 cm). Optie “maat” = linker bankdeel + rechter bankdeel. Optie “maat (optioneel)” = hoek bankdeel.

Staat je bank er niet bij? Bekijk hier de meetinstructies voor andere banken.

 

Garanties bij BankhoezenSpecialist

✅  Niet uit China maar gemaakt in NL.

✅  Meer dan 21 jaar ervaring met textiel.

✅  Voor 23:00 besteld? Volgende werkdag bezorgd.

✅  30 dagen bedenktijd & Gratis retourneren.

✅  Niet tevreden, geld terug.

 

Lees meer

Details Hoekbank hoezen

Hoekbank hoezen zijn ervoor gemaakt om de bank een frisse uitstraling te geven en het comfort te behouden. Alle componenten van de hoes voor hoekbank worden gecontroleerd en getest om een zachte en stevige bankhoes als eindresultaat te kunnen garanderen.

Niet alleen comfort maar ook duurzaamheid en bijdragen aan de circulaire economie worden als belangrijk bestempeld door BankhoezenSpecialist. Door een hoes voor hoekbank te gebruiken verleng je de levensduur van een bank en daarmee wordt bijgedragen aan een duurzamere meubelindustrie. Voor de productie van hoekbank hoezen worden alleen materialen gebruikt van Nederlandse leveranciers. Doordat het gehele productie proces van de hoekbank hoezen in Nederland plaats vindt proberen wij de kwaliteit van lokaal produceren te benadrukken.

Wat klanten over ons zeggen

Meetinstructies

Voor een hoekbank met twee bankdelen zijn twee bankhoezen nodig, voor elk bankdeel een aparte bankhoes. In de afbeelding hieronder is weergegeven hoe deze opgemeten moet worden. Stap 1: Meet eerst de roze lijn AA en neem daarbij ook de rugleuning mee. Daarna stap 2: Meet daarna de rode lijn BB op, let hierbij op dat je ook de rechter armleuning meeneemt.

Voorbeeld

Lijn AA is 190 cm, hiervoor is maat L (180 – 215 cm) nodig. Lijn BB is 240 cm, hiervoor is maat XL (215 – 290 cm) nodig.

Beschikbare maten: S (90 – 135 cm), M (135 – 180 cm), L ( 180 – 215 cm) en XL (215 – 300 cm).

Selecteer bij de optie “maat” de twee maten hoekbank hoezen die je nodig hebt en selecteer bij maat (optioneel) “niet van toepassing”.

 

Meetinstructies hoekbank (3 bankdelen)

Voor een hoekbank met drie bankdelen zijn drie bankhoezen nodig, voor elk bankdeel een aparte bankhoes. In de afbeelding hieronder is weergegeven hoe de bank opgemeten kan worden. Stap 1: Meet eerst de roze lijn AA en neem daarbij ook de linker armleuning mee. Daarna stap 2: Meet vervolgens de rode lijn BB, let hierbij op dat de rugleuning wordt meegenomen. Stap 3: Meet daarna de blauwe lijn CC op en neem hierbij ook de rechter armleuning mee.

Voorbeeld

Lijn AA is 190 cm, hiervoor is bankhoes maat L (180 – 215 cm) nodig. Lijn BB is 105 cm, hiervoor is maat S (90 – 135 cm) nodig. Lijn CC 240 cm, hiervoor is maat XL (215 – 290 cm) nodig. Bij “maat” selecteer je “L (180 – 215 cm) + XL (215 – 290 cm)”. Bij “maat optioneel” selecteer je “S (90 – 135 cm)”.

Beschikbare maten: S (90 – 135 cm), M (135 – 180 cm), L ( 180 – 215 cm) en XL (215 – 300 cm). Bekijk hier de hoekbank hoezen. Optie “maat” = linker bankdeel + rechter bankdeel. Optie “maat (optioneel)” = hoek bankdeel.

Staat je bank er niet bij? Bekijk hier de meetinstructies voor ander type banken.

Garantie: Wij garanderen de beste kwaliteit hoezen van het merk Bandal® binnen de Benelux. Vind je ergens anders dezelfde kwaliteit voor een lagere prijs? Dan krijg je het volledige aankoopbedrag van de bestelling bij ons teruggestort.

Voor 23:00 besteld volgende werkdag in huis
Gratis verzending vanaf €70
30 dagen bedenktijd & gratis retourneren