Over ons

Leuk dat je meer over BankhoezenSpecialist wilt weten. Wij zijn een bedrijf dat iedereen de mogelijkheid wil geven om zijn meubilair een frisse look te geven voor een betaalbare prijs. Daarbij hebben wij zelf gemerkt dat honden, katten en kinderen gemakkelijk een stoel of bank kunnen beschadigen. Door middel van een stevige hoes kan het meubilair beschermt worden.

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk. De hoezen worden lokaal geproduceerd en er wordt alleen maar gebruik gemaakt van Nederlandse leveranciers. Wij willen niet alleen een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de meubelindustrie maar ook aan de maatschappij. Duurzaamheid gaat verder dan alleen het gebruik van materialen afkomstig van Nederlandse leveranciers, ook op sociaal vlak proberen wij een bijdrage te leveren. Een deel van de mensen die betrokken zijn bij de productie hebben een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hen bij dit proces te betrekken wordt de ruimte geboden om vaardigheden verder te ontwikkelen. Op deze manier bieden wij hen structuur, een leerplek en een sociale omgeving om nodige skills verder te ontwikkelen. Op den duur vergroot dit de kans aanzienlijk om een baan te krijgen op de reguliere arbeidsmarkt.

Naast een bijdrage aan de lokale economie en duurzaamheid zijn wij ook fanatieke bankhangers. Wij houden nieuwe interieur trends in de gaten om nieuwe kleuren, patronen of hoezen te laten ontwikkelen. Mocht je ideeën hebben over nieuwe producten laat het ons dan vooral weten!

Mocht je verder nog vragen hebben dan beantwoorden wij deze graag.

Team BankhoezenSpecialist

© 2022 Bankhoezenspecialist.nl