Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden we jammer om te horen, laat vooral weten wat er niet goed aan is zodat wij je kunnen helpen.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. Je krijgt het volledige orderbedrag inclusief (mogelijke) verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan BankhoezenSpecialist geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@bankhoezenspecialist.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Snel en makkelijk retourneren in 3 stappen

Stap 1. Ga naar onze retourpagina

Stap 2. Vul hier je e-mail en ordernummer in en beantwoord de vragen zo volledig mogelijk

Stap 3. Plak het gratis retourlabel op de bestelling en geef het af bij een loket bij jou in de buurt.

Stap 4. Zodra je retour is ontvangen en is verwerkt ontvang je van ons bericht. Als wij de retour zonder gebruikerssporen en/of slijtage hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 14 werkdagen terugstorten op de rekening waarmee de aankoop is voldaan.

Heb je de bestelling verkeerd ontvangen dan is retourneren uiteraard kosteloos, wij zullen jou dan zo snel mogelijk de juiste artikelen opsturen!

© 2022 Bankhoezenspecialist.nl