Ruilen en Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling? Dat vinden we jammer om te horen, laat vooral weten wat er niet goed aan is zodat wij je kunnen helpen.

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder of koop via ons tegen een lagere prijs een retourlabel. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@bankhoezenspecialist.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Snel en makkelijk retourneren in 3 stappen
Stap 1. Vul het retourformulier in op onze website
Stap 2. Koop hier het retourlabel en volg de instructies van de vervoerder.
Stap 3. Zodra je retour is ontvangen en is verwerkt ontvang je van ons bericht. Als wij de retour zonder gebruikerssporen en/of slijtage hebben ontvangen zullen wij het bedrag binnen 5 werkdagen terugstorten op de rekening waarmee de aankoop is voldaan.

Heb je de bestelling verkeerd ontvangen dan is retourneren uiteraard kosteloos, wij zullen jou dan zo snel mogelijk de juiste artikelen opsturen!

© 2021 Bankhoezenspecialist.nl